Nieuws

Aftermovie

De Grote Parade

Een Parade in de regen en ééntje in de zon. Twee jaar op rij brachten burgerbewegingen Hart boven Hard en Tout Autre Chose meer dan 20.000 mensen op straat voor een andere samenleving.

Tijd voor een volgende editie, omdat het nodig is. Wie het nieuws volgt stelt vast dat er heel wat scheef groeit. Tijd voor een beleid dat investeert in een solidaire, duurzame samenleving. Daarom kloppen wij letterlijk samen op tafel, op 7 mei om 14u.

We bouwen de langste tafel ooit, in het hart van Brussel, een tafel waar plaats is voor iedereen. We steunen elkaars bekommernissen en strijd, en we tonen de kracht van delen.

www.hartbovenhard.be

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Ondertussen zijn de repetities volop bezig. Wees welkom op 7 mei op het Paleizenplein in Brussel om te komen luisteren en meezingen!

Nieuwe artiest: Typh Barrow!

Typh Barrow dat is een beetje Janis Joplin en een beetje Amy Winehouse, maar dan zonder de tragiek. Naalden gebruikt ze enkel voor haar hoge hakken, die haar stevig op de been houden telkens ze met haar krachtige stem uithaalt. Maar laat je niet misleiden, achter haar gesofisticeerde en delicate look schuilt een geharde stem en doorleefde sound. Typh is uniek, niet in een vakje te stoppen. Als auteur, componiste en getalenteerd artieste veroverde ze de harten van het publiek met haar album “Time” en maakte ze de programmatoren nieuwsgierig. Ze werkte vervolgens samen met producers uit de internationale popmuziek: Dimitri Tikovoï (Placebo, Moby,..) Danton Supple (Coldplay, U2,…) Tom Coyne (Adéle, Amy Winehouse,…). Als de zoektocht van Typh gaat over “haar” waarheid vinden dan vindt ze de weg ernaar toe nog het meest interessante. Een reis doorheen de pop en soul muziek waarbij alle zaken die het genre de afgelopen 40 jaar heeft neergezet worden bezocht.

www.typhbarrow.net